Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΒΕΠ, ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, 18.30ΜΜ

Δεδομένου ότι κατά την προηγούμενη Γενική και Εκλογική συνέλευση στις 21 Νοεμβρίου 2020 δεν κατέστη δυνατή η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, το απερχόμενο ΔΣ συγκαλεί νέα Εκλογική Συνέλευση με ηλεκτρονική συμμετοχή, όπως επιτρέπεται πλέον από το νέο Καταστατικό), την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, στις 18.30.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

  1. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Εκλογές νέου ΔΣ (σύμφωνα με το άρθρο 11 του Καταστατικού της Ένωσης), σε περίπτωση κατάθεσης πάνω από 7 υποψηφιοτήτων. 

Υπενθυμίζουμε τις καταστατικές πρόνοιες, δηλαδή ότι: α) στη ΓΣ μπορούν να συμμετάσχουν (και να ψηφίσουν) μόνο όσα μέλη έχουν ανανεωμένη συνδρομή για το 2021, και β) δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το ΔΣ έχουν μόνο όσα μέλη είχαν πληρωμένη συνδρομή και για τα δύο προηγούμενα έτη (2019 και 2020).

Υποβολή υποψηφιοτήτων: Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος που πληροί τις πιο πάνω προϋποθέσεις οφείλει να καταθέσει την υποψηφιότητα του γραπτώς στο Δ.Σ. μέχρι και την ημέρα των εκλογών (30 Ιουνίου 2021 και ώρα 17:30), σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αποσταλεί στις 14/6 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υποψηφιότητα μπορεί να καταθέσει και μέλος που δεν θα λάβει μέρος στη Συνέλευση, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις. Η ψηφοφορία μέσω αντιπροσώπου όμως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, σύμφωνα με το Άρθρο 5(Δ)v του Καταστατικού. Δηλαδή, ένα μέλος που θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα αλλά δεν θα μπορέσει να είναι διαδικτυακά παρόν/ούσα, μπορεί να το κάνει, αλλά δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του/της.  

Για πληρωμή των συνδρομών, δεδομένης και της μη φυσικής παρουσίας των μελών στη ΓΕΣ, παρακαλούμε τα μέλη να έρθουν σε επαφή με άτομο του ΔΣ που γνωρίζουν, ή να στείλουν μήνυμα στην η-διεύθυνση της Ένωσης, ή να επικοινωνούν στο κινητό τηλέφωνο της ΚΕΒΕΠ: 9927775.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο - 14/6/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου