Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Google CYPRUS!!

Google it τώρα στο www.google.com.cy
H εταιρεία - κολοσσός του διαδικτύου άνοιξε την κυπριακή της πύλη

To διαδικτυο δεν θα είναι ποτέ το ίδιο στη χώρα μας μέτα την κάθοδο της google

Μια έξυπνη λύση εφηύρε η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για τους επισκέπτες της, φτιάχνοντας τοπικές μηχανές αναζήτησης ανά χώρα, δίνοντας την ευκαιρία να ψάχνουν αυτό που θέλουν, στη χώρα της επιλογής τους. Από τη συγκεκριμένη υπηρεσία δεν θα μπορούσε να λείπει η Κύπρος προσφέροντας στην υπηρεσία αναζήτησης και το www.google.com.cy.
Αναμφίβολα, το www.google.com παρέχει τεράστιες διευκολύνσεις σε δισεκατομμύρια ανθρώπους διεθνώς, στον τομέα της αναζήτησης και της πληροφόρησης. Ωστόσο, με αυτή την καινοτομία, με ένα σερφάρισμα στη χώρα που επιθυμεί ο χρήστης του διαδικτύου, μπορεί να βρει τα πάντα εύκολα και γρήγορα.
Τα οφέλη για την Κύπρο είναι σαφώς αρκετά. Εξειδικευμένη και όχι γενική αναζήτηση, εξοικονόμηση χρόνου, ενημέρωση σχετικά με το ειδησεογραφικό περιεχόμενο της χώρας, αλλά και εύρεση των πληροφοριών στα ελληνικά. Παράλληλα, οι διαφημίσεις, τα media και οι επιχειρήσεις εντός της Κύπρου θα είναι πλέον διαθέσιμα και εύκολα προσβάσιμα σε όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι τυχόν θα ψάξουν στο www.google.com.cy.
Τέλος, με αυτή την υπηρεσία, η Κύπρος κάνει ένα ακομη βήμα μπροστά όσον αφορά στην τεχνολογική αναβάθμιση της καθημερινότητάς της αφού από τον περασμένο Ιούλιο λειτουργεί απο την έτερη μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας, την APPLE, το κυπριακό iTUNES store. Google it, λοιπόν!

www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου