Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Bραβεία εκδοτικής αρτιότητας


Η Βιβλιογραφική Εταιρεία Κύπρου και το περιοδικό «Κυπριακή Βιβλιοφιλία» ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα του δεύτερου διαγωνισμού για τα Βραβεία Εκδοτικής Αρτιότητας για το 2008. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος αρκετοί εκδότες και συγγραφείς με αξιόλογες εκδόσεις.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού είναι τα ακόλουθα:
Το Α’ βραβείο μοιράζεται στα βιβλία «Ενθύμιον Κερύνειας» του Σταύρου Γ. Λαζαρίδη και «Ανδρέας Κάραγιαν – Terra Incognita».
Το Β’ βραβείο μοιράζεται στα βιβλία «Χριστόφορος Σάββα 1924-1968» της Ελένης Σ. Νικήτα και «Ευαγόρας Κ. Λανίτης» του Χαράλαμπου Κασκάνη.
Το Γ’ βραβείο μοιράζεται στα βιβλία «Ανδρέας Λαδόμματος – 55 Χρόνια Καλλιτεχνικών Αναζητήσεων» και στο φωτογραφικό άλμπουμ «1962».

Την Κριτική Επιτροπή αποτελούσαν οι Ανδρέας Χατζηθωμάς, Πρόεδρος της Βιβλιογραφικής Εταιρείας Κύπρου, φιλόλογος, κριτικός Τέχνης και Λογοτεχνίας, Ανδρέας Κλ. Σοφοκλέους, Επιμελητής έκδοσης του περιοδικού «Κυπριακή Βιβλιοφιλία», Καθηγητής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Κλήμης Μαστορίδης, Σύμβουλος Τυπογραφίας, Πρόεδρος του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου στις 7μ. μ. στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, στην Αγία Παρασκευή στη Λευκωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου