Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΕΒΕΠ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ


Κατά την Καταστατική Συνέλευση της Ένωσής μας στις 30 Μαΐου υπερψηφίστηκαν ομόφωνα οι προτεινόμενες αλλαγές στο Καταστατικό της ΚΕΒΕΠ! Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην επείγουσα αυτή συνέλευση, που συγκλήθηκε εν μέσω των γνωστών δυσκολιών και μερικών περιορισμών.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις νέες πρόνοιες από το νέο Καταστατικό [ενσωματώνονται πλέον οι Κανόνες] (δέστε στα δεξιά της οθόνης το Link Καταστατικό ΚΕΒΕΠ, κάτω από την επικεφαλίδα ΘΕΜΑΤΑ), διότι πέραν των πολλών νέων σοβαρών υποχρεώσεων που προκύπτουν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα ψηφιστεί εντός των επομένων μηνών, προκύπτουν σημαντικές αλλαγές που αφορούν την ιδιότητα του μέλους για καθεμία/καθέναν από εσάς. Τα σημεία : Άρθρο 5, παρ. Γ.i και Άρθρο 12, παρ. ii προνοούν, εν συντομία, ότι μέλη που δεν ανανεώνουν τη συνδρομή του έτους, καθώς και των προηγούμενων τυχόν απλήρωτων συνδρομών, εντός 2 ετών από τη λήξη του κάθε έτους, διαγράφονται από μέλη της ΚΕΒΕΠ (αναδρομική καταβολή χρεωστουμένων επιτρέπεται, αλλά το μέλος δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιο για ΔΣ, εάν δεν πληρώνει κάθε χρόνο τη συνδρομή του έτους). Οι πρόνοιες αυτές εννοείται ότι ξεκινούν να έχουν ισχύ από την 31/5/2020 (δηλαδή δεν διαγράφεται όποιος δεν έχει πληρώσει τη συνδρομή του 2019 ή παλαιότερων ετών).

Το ΔΣ θα επεξεργαστεί τρόπους ώστε να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη για πάγια καταβολή συνδρομής μέσω τραπεζικής εντολής, ή άλλες δυνατότητες, ώστε τα μέλη να διευκολυνθούν από φέτος και στο εξής να μην ξεχνούν την καταβολή της συνδρομής τους.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον 20 μέλη με ανανεωμένη συνδρομή έτους, η Ένωσή μας θα διαλυθεί αυτόματα (Άρθρο 21, παρ. ii).

Παρακαλούμε εκ νέου τα μέλη που επιθυμούν να διατηρήσουν την ιδιότητά τους αυτή, να προβούν το συντομότερο σε τακτοποίηση της συνδρομής τους για το έτος 2020 (από το 2021 αποστέλλεται ειδοποίηση με μέηλ κάθε αρχή του χρόνου).

Οι ενδιαφερόμενες/οι παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή με άτομο του ΔΣ που γνωρίζουν, ή να επικοινωνούν στο mail kebepcy@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου