Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Διοργάνωση Συμποσίου Γνωριμίας Βιβλιοθηκονόμων με τις Εκδόσεις Εν Τύποις


Η Κυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ) στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών της για τη διασύνδεση του κλάδου με την ευρύτερη κοινωνία και ειδικότερα με τον χώρο του βιβλίου, έχει ξεκινήσει προσπάθειες συνεργασίας με Κύπριους εκδότες.

Μετά από πρόσφατη συνάντηση του ΔΣ της ΚΕΒΕΠ με την εκδότρια και ιδιοκτήτρια των εκδόσεων «Εν Τύποις», κα Βούλα Κοκκίνου, αποφασίστηκε η από κοινού διοργάνωση συμποσίων για το χώρο του βιβλίου (μετά φαγητού και συζήτησης) καθώς και η συμβολή των εκδόσεων Εν Τύποις στην παραχώρηση του χώρου για εκδηλώσεις της Ένωσης. Η κα Κοκκίνου δήλωσε, επίσης, ότι θα είναι στη διάθεση των βιβλιοθηκονόμων για εισηγήσεις συνδιοργανώσεων, τόσο με την ίδια, όσο και με άλλους Κύπριους εκδότες.

Ως έναρξη της συνεργασίας μας διοργανώνεται το 1ο Συμπόσιο Γνωριμίας Βιβλιοθηκονόμων με τις εκδόσεις Εν Τύποις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:00 μμ. στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των Εκδόσεων Εν Τύποις (Χιλής 26 και Λάμπρου Πορφύρα, πίσω από το Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας, Λευκωσία). Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο χώρο των εκδόσεων και δεξίωση με αρχαία Ελληνική κουζίνα. Επισυνάπτεται πρόσκληση. 

Παράλληλα, η κα. Κοκκίνου προσφέρει σε ειδική τιμή προς όλες τις Βιβλιοθήκες και όλα τα μέλη της ΚΕΒΕΠ την τελευταία έκδοση των εκδόσεων Εν Τύποις με τίτλο: «Κυπρίων ιατρών έργα: η ιατρική στην Κύπρο 1950-2015» του Δρα Λάκη Κ. Αναστασιάδη.

Για Βιβλιοθήκες:
Από την αρχική τιμή των €89,25 στην τιμή των €70,00
Για μέλη ΚΕΒΕΠ: 
Από την αρχική τιμή των €89.25 στην τιμή των €60,00

Για καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 26/5/2016, συμπληρώνοντας το όνομα σας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Ευχαριστούμε και αναμένουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου