Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Εναλλακτικό – ανταλλακτικό κέντρο βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΚΥΚΛΟΣΟλοένα και αυξάνονται στις μέρες μας οι πρωτοβουλίες για ανταλλαγή βιβλίων μεταξύ βιβλιόφιλων. Ελπίζω γι’ αυτό να μην ευθύνεται μόνο η οικονομική κρίση αλλά και η αύξηση της αναγνωσιμότητας και της αγάπης του κόσμου για το βιβλίο.

Μια τέτοια προσπάθεια είναι και αυτή που ξεκίνησε το εναλλακτικό – ανταλλακτικό κέντρο βιβλίου  ΒΙΒΛΙΟΚΥΚΛΟΣ στη Λευκωσία (Λατσιά).

Περιγραφή (από τον ιστότοπο του Βιβλιόκυκλου):

Ο Βιβλιόκυκλος είναι το νέο εναλλακτικό - ανταλλακτικό κέντρο βιβλίου που άνοιξε πρόσφατα στα Λατσιά.

Η ιδέα μας είναι απλή και ξεκίνησε από την Μαρία - μια κοινή βιβλιοφάγο! Η Μαρία ξόδευε περίπου €55 κάθε 2 μήνες σε αγορά βιβλίων και, αφού τα διάβαζε, τα στοίβαζε στη βιβλιοθήκη της, όπου παρέμεναν σκονισμένα.

Συμπέρασμα;
Η Μαρία είχε μεγάλο κέρδος σε ευχαρίστηση και χαλάρωση, αλλά το χόμπυ της κόστιζε ακριβά.. Εμείς σκεφτήκαμε πως τα βιβλία που έχεις διαβάσει και δεν τα χρειάζεσαι πια, έχουν αξία!
Έτσι, σου προτείνουμε διάφορες εναλλακτικές ιδέες...


#1 Τώρα δε χρειάζεται να ξοδεύεις €20-€25 για ένα καινούργιο βιβλίο. Φέρε μας ένα βιβλίο που διάβασες και διάλεξε ένα άλλο από την πλούσια συλλογή μας με €5-€10 μόνο!

#2 Αγοράζουμε τα βιβλία που δεν χρειάζεσαι πια και σου επιστρέφουμε το 30%-50% της αξίας τους σε μετρητά!!

#3 Αν διαβάζεις πολύ και σε προβληματίζει το ψηλό κόστος των βιβλίων, σου δίνουμε τη δυνατότητα να ενοικιάζεις το βιβλίο της αρεσκείας σου για 20 μέρες, με μόνο €1-€2.50!

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΚΥΚΛΟ!

Κάνε την αρχή “ξεσκονίζοντας” την βιβλιοθήκη σου από τα παλιά σου βιβλία!
Πάρε μαζί σου τα βιβλία σου και έλα να γνωριστούμε από κοντά!

Βιβλιόκυκλος
Διεύθυνση: Διαγόρου 1, Λατσιά
Τηλέφωνα: 22-487648, 99-222202
E-mail: info@vivliokyklos.com
Facebook:Vivliokyklos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου