Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Εγκαίνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λακατάμιας και Εκδήλωση για την Μέρα της Γυναίκας



Ο Δήμος Λακατάμιας διοργανώνει τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λακατάμιας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, στις 5:30 μ.μ. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ.κ. Ησαίας,.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει εκδήλωση για την Μέρα της Γυναίκας η οποία είναι αφιερωμένη στα 15 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Λακατάμιας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανάγνωση και προβολή αποσπασμάτων για την ζωή και το έργο της μεγάλης αυτής προσωπικότητας καθώς και τραγούδια. Στο χώρο του Δημαρχείου θα φιλοξενηθεί επίσης, έκθεση φωτογραφιών για την Μελίνα Μερκούρη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τη Μέρα της Γυναίκας, και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου το σύμβολό του θηλυκού γένους από πολυστερίνη σε χρώμα μαύρο, το οποίο θα μετατρέπεται σε λευκό με την τοποθέτηση από τον κόσμο λευκών κορδελών.

Είσοδος Ελεύθερη.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

4 Μαρτίου 2009

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22364000, 22364081
Email: mariak@lakatamia.org.cy

1 σχόλιο:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Πάρα πολύ ωραία τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λακατάμιας. Η προσπάθεια που έγινε για τη δημιουργία του νέου χώρου της Βιβλιοθήκης αξίζει συγχαρητήρια γιατί πληρή τα κριτήρια μιας σύγχρονης και μοντέρνας βιβλιοθήκης σε θέμα οργάνωσης του υλικού και διαμόρφωσης του χώρου.Αξίζει να την επισκεπτεί κάποιος.

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου