Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Καλοκαιρινές Διακοπές


Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει ότι θα παραμείνει κλειστή από τις 11 μέχρι τις 16 Αυγούστου.
Θα λειτουργήσει κανονικά στις 18 Αυγούστου




Η Βιβλιοθήκη του ΑΠΚΥ θα είναι κλειστή από τις 11/8/2008 έως τις 18/8/2008.




Ο Δήμος Στροβόλου πληροφορεί το αναγνωστικό κοινό και τους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ότι η βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή την περίοδο από: 25 Ιουλίου - 9 Αυγούστου 2008 λόγω θερινών
Διακοπών. Η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 11 Αυγούστου.




Σας ευχόμαστε χαρούμενες διακοπές και
καλό …διάβασμα στις παραλίες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NAI? KALES DIAKOPES NA EXETE!!!

OI ALLES DEMOTIKES? H DEMOTIKI THS PAFOU?

Ανδρέας Καπανδρέου είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, ανέλαβα την πρωτοβουλία να βάλω τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μετά από αίτημα της Βιβλιοθήκης του Δήμου Στροβόλου. Σε αυτή πρόσθεσα και τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα είναι κλειστή η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου για την οποία έχω ιδίαν αντίληψη!

Όποια άλλη βιβλιοθήκη με ενημερώσει για τις μέρες κατά τις οποίες θα είναι κλειστή θα τις δημοσιεύσω ευχαρίστως!

Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να γνωρίζω εγώ προσωπικά πότε θα κλείσει για καλοκαιρινές διακοπές η κάθε Βιβλιοθήκη!

Αν ξέρεις τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα είναι κλειστή η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάφου (αφού αντιλαμβάνομαι αυτή σε ενδιαφέρει περισσότερο) ή και οποιαδήποτε άλλη Βιβλιοθήκη, παρακαλώ ενημέρωσε με για τις προσθέσω στην ανακοίνωση.

Ανώνυμος είπε...

THE LIBRARY OF PAPHOS NEITHER IS OPEN NOR IS CLOSE IT´S THE SAME WITH NO DIFFERENCE

Ανώνυμος είπε...

η βιβλιοθηκη της παφου πρεπει να υποστηριχθει απο τις υπολοιπες βιβλιοθηκες για να αντεπεξελθει στις απαιτησεις της ολοενα και περισσοτερο απαιτητικης κοινωνιας της πληροφοριας!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ οτι πρέπει να υποστηριχθεί η βιβλιοθηκη της Πάφου αλλά πρέπει και τα άτομα που εργάζονται εκεί να κανουν κάποιες ενέργειες για την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκηκης .Επίσης είναι καιρός να μηχανογραφηθει το υλικό της. Είναι κρίμα η βιβλιοθήκη αυτή που είναι ενα υπέροχο κτίριο να εχει αυτη την κατάσταση απο μέσα!!!!!!!!!

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου