Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008

Στηρίξτε τη ΚΕΒΕΠΑγαπητοί συνάδελφοι,
Τώρα που ξεκαθάρισε το θέμα του καταστατικού και της ονομασίας της Κυπριακής Ένωσης Βιβλιοθηκονόμων – Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ), η Ένωση μας θα μπορέσει απρόσκοπτα να αφοσιωθεί σε ουσιαστικότερα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Η ΚΕΒΕΠ δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΣΥΔΥ, την ΕΔΙΠΠΑΚ, την ΠΕΟ, την ΣΕΚ ή άλλη συντεχνία.

Η ΚΕΒΕΠ είναι η μοναδική επαγγελματική Ένωση όλων των Βιβλιοθηκονόμων και των εργαζομένων σε Βιβλιοθήκες.

Είναι η Ένωση που θα προστατεύσει τα δικαιώματα σας.

Η ΚΕΒΕΠ είναι η Ένωση που θα αναδείξει στη κυπριακή κοινωνία το έργο που εσείς επιτελείτε.

Είναι η Ένωση που θα σας ενημερώνει για τα βιβλιοθηκονομικά τεκταινόμενα και που θα φροντίζει μέσω ημερίδων και σεμιναρίων για την επιμόρφωση και την διατήρηση της επαφής σας με την επιστήμη της Βιβλιοθηκονομίας και της Πληροφόρησης!

Η ΚΕΒΕΠ δημιουργήθηκε και λειτουργεί για ΕΣΑΣ! Από ΕΣΑΣ περιμένει στήριξη!

Καλούμε όλους σας να στηρίξετε την Ένωση με το να εγγραφείτε μέλη και να τακτοποιήσετε τις συνδρομές σας για το 2008.

Σύμφωνα με το ΝΕΟ καταστατικό:
*Δικαίωμα εγγραφής ως πλήρους μέλους της ΚΕΒΕΠ έχουν: i) πτυχιούχοι αναγνωρισμένων Σχολών στους τομείς Βιβλιοθηκονομίας ή Αρχειονομίας ή Επιστήμης της Πληροφόρησης, ή τεκμηρίωσης ii) άτομα τα οποία για τουλάχιστον για 5 χρόνια κατέχουν οργανική θέση σε Βιβλιοθήκες, και απασχολούνται πλήρως με καθήκοντα Βιβλιοθηκονόμου ή Αρχειονόμου ή Λειτουργού Πληροφόρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, για εγγραφή και για πληρωμή της συνδρομής του 2008 παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Δέσποινα Λάμπρου: email: despinal@ucy.ac.cy , τηλ.: 22892082

Όσοι από εσάς δεν λαμβάνουν πληροφόρηση από την ΚΕΒΕΠ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και επιθυμούν να ενημερώνονται, παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου στο andlib@ucy.ac.cy για να τους προσθέσω στη λίστα επικοινωνίας.


- Διαβάστε τον απολογισμό του Δ.Σ. της ΚΕΒΕΠ τους τελευταίους 6 μήνες: http://kebep.blogspot.com/2008/05/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου