Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008

4ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας: «Η Λεμεσός και η Αθλητική της Ιστορία»

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το πρόγραμμα του Συμποσίου έχει αλλάξει και έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Παρασκευή 19.00 - 21.00 (έναρξη)
Σάββατο 10.00 - 13.30
Κυριακή 10.30 - 13.00
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την επίσημη έναρξη των εργασιών του 4ου Επιστημονικού Συμποσίου Προφορικής Ιστορίας, που θα γίνει την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2008 από τις 7 μέχρι τις 9 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Τσιρείου Σταδίου (είσοδος από τα Προπύλαια, στη δυτική πλευρά). Κύριος ομιλητής του φετεινού Συμποσίου είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ, Κώστας Παπακώστας. Μετά από την κύρια ομιλία, το Δ.Σ. του ΓΣΟ θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν των συνέδρων.

Το συμπόσιο οργανώνεται από το Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο & Κέντρο Μελετών του Δήμου Λεμεσού, τον Γυμναστικό Σύλλογο ‘Τα Ολύμπια’ (ΓΣΟ) και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και έχει την επιστημονική στήριξη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΤΕΠΑΚ.

Το θέμα του Συμποσίου είναι: «Η Λεμεσός και η Αθλητική της Ιστορία». Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα γίνουν πρωτότυπες ανακοινώσεις οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αναφέρονται στην εξέλιξη του αθλητισμού στη Λεμεσό από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα. Το Συμπόσιο φιλοδοξεί να φέρει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας.

Οι εργασίες του 4ου Επιστημονικού Συμποσίου θα συνεχιστούν ως εξής:
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου (10 π.μ – 7 μ.μ.)
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου (10.30 π.μ. – 12.45 μ.μ.).

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα λειτουργεί στην αίθουσα του Μουσείου του Τσιρείου Σταδίου, έκθεση αρχειακού υλικού, φωτογραφίας και ενθυμημάτων.

Όλοι Ευπρόσδεκτοι

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ«Διαφυλάσσουμε το Παρελθόν της πόλης για το Μέλλον της…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου