Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ: 1914-1931

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΛ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:
«ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΟΜΟΣ Δ′ , ΜΕΡΟΣ Α′ και ΜΕΡΟΣ Β′, 1914-1931»

Η Βιβλιογραφική Εταιρεία Κύπρου, σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Συγγραφέων ΠΕΝ και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Τεχνών και Επικοινωνιών, οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή Επικοινωνίας/Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, κ. Ανδρέα Κλ. Σοφοκλέους, με τίτλο «Συμβολή στην Ιστορία του Κυπριακού Τύπου, Τόμος Δ′ , 1914-1931».

28 Νοεμβρίου, ώρα 7.30, Αίθουσα UNESCO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Intercollege).

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 35 χρόνων συγγραφικής παρουσίας του Δρα Ανδρέα Κλ. Σοφοκλέους, στη εκδήλωση θα γίνει και μια σύντομη ιστορική ανασκόπηση του συγγραφικού του έργου.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Ανδρέας Χατζηθωμάς, Πρόεδρος της Βιβλιογραφικής Εταιρείας Κύπρου και ο Δρ. Κλείτος Ιωαννίδης εκ μέρους του Κυπριακού Κέντρου Συγγραφέων ΠΕΝ. Ανακοινώσεις για επί μέρους πτυχές του συγγραφικού έργου του Ανδρέα Κλ. Σοφοκλέους θα κάνουν οι Ανδρέας Γαβριηλίδης, πρώην Υπουργός Υγείας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τηλεοπτικού Σταθμού PLUS TV, η Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας, Νάγια Ρούσου, και ο δημοσιογράφος/ερευνητής, Χρύσανθος Χρυσάνθου.

Ο ηθοποιός Κώστας Χαραλαμπίδης θα αποδώσει αποσπάσματα από το έργο του συγγραφέα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι ευπρόσδεκτοι.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Παναγιώτης Θεμιστοκλέους
Βιβλιοθήκη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου
Τηλ.: +357 22 411 600
Email: themistocleous@ouc.ac.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου