Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΕΒΕΠ - ΤΕΠΑΚ, 12 Δεκεμβρίου 2017


Αγαπητά μέλη

Σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει η Κυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων-Επιστημόνων Πληροφόρησης σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα:
«Επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο της βιβλιοθήκης: ανάπτυξη κοινού, ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της βιβλιοθήκης»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. και 4:00 μ.μ. στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο “Πάνος Σολομωνίδης” (οδός Πάνου Σολομωνίδη 8, 3032 Λεμεσός). Επισυνάπτεται ο χάρτης.

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η κα Ειρήνη Βοκοτοπούλου, Κοινωνιολόγος και εξωτερική συνεργάτης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος για την ανάπτυξη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και για την ανάπτυξη του Δανειστικού της Τμήματος

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση διαφόρων προγραμμάτων ανάπτυξης κοινού σε συνάρτηση με τη συλλογή, τις υπηρεσίες και τους χώρους μιας βιβλιοθήκης, τον σχεδιασμό μιας εκστρατείας ανάγνωσης και τον σχεδιασμό καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Στο δεύτερο μέρος* οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες και θα αναλάβουν να παρουσιάσουν προτάσεις γύρω από τα θέματα που θα έχουν αναπτυχθεί στο πρώτο μέρος. Και τέλος στο τρίτο μέρος* θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων από τις ομάδες  και σχολιασμός.

* Ο αριθμός θέσεων στα εργαστήρια είναι περιορισμένος. Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.

Να σημειωθεί ότι δωρεάν δικαίωμα παρακολούθησης έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ΚΕΒΕΠ με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2017. Για τα μη μέλη ΚΕΒΕΠ θα υπάρχει κόστος συμμετοχής €10,00.


Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2017 στο https://goo.gl/forms/1wePx8bwEpFK6Cj12


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25002073 (Ελένη Καμπέρη).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου