Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο "Πνευματική Ιδιοκτησία και η Ψηφιακή Ατζέντα στην Ευρώπη: Ρυθμίσεις του Παρόντος και Προκλήσεις για το Μέλλον"

To Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με αφορμή την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με τίτλο "Πνευματική Ιδιοκτησία και η Ψηφιακή Ατζέντα στην Ευρώπη: Ρυθμίσεις του Παρόντος και Προκλήσεις για το Μέλλον"
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 από τις 9:00 έως τις 17:30 στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι δράσεις (νομικές ή άλλες) που έχουν λάβει χώρα στον τομέα του δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων και ειδικότερα υπό το πρίσμα της Ψηφιακής Ατζέντας για την Ευρώπη καθώς και να συζητηθούν μελλοντικές προκλήσεις στον τομέα αυτό.
  • Για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ (το πρόγραμμα ενδέχεται να επικαιροποιηθεί μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου).
  • Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@opi.gr.
  • Για πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Υγεία και Ασφάλεια αλλά και τουριστικούς οδηγούς Αθηνών και Ελλάδος κλπ. μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ.
  • Για να δείτε τον χάρτη με το Νέο Μουσείου Ακρόπολης πατήστε εδώ.

http://opi.gr/index.php/2013-10-03-12-24-42/2013-10-04-06-44-15/8416-06-06-2014/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου