Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Εκδηλώσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου



Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, 2008 και ώρα 7.00μμ σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου στο αίθριο του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου, έγινε παρουσίαση βιβλίων.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:

• Χαιρετισμό από τον κ. Σάββα Ηλιοφώτου, Δήμαρχο Στροβόλου

• Παρουσίαση των βιβλίων:
«Ιστορία του Στροβόλου» Άντρου Παυλίδη και «Οι εκκλησίες και τα παρεκκλήσια του Στροβόλου» Κώστα Παπαγεωργίου, από τον κ. Κωστή Κοκκινόφτα, Συγγραφέα και Ερευνητή στο Κέντρο Μελετών Ιεράς Μονής Κύκκου

«Κυπριακά Μοναστήρια τ’ αγκωνάρια της πίστης μας» Κώστα Παπαγεωργίου, παρουσίαση από Χωρεπίσκοπο Νεαπόλεως κ.κ. Πορφύριο.

• Οι συγγραφείς μίλησαν για το έργο τους

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Στροβόλου απένειμε αναμνηστικά δώρα στους συγγραφείς και παρουσιαστές των βιβλίων και δεξιώθηκε τους παρευθέντες στην εκδήλωση.
Παρουσίαση προγράμματος από τη Βιβλιοθηκονόμο Δέσποινα Μασούρεκκου

/δμ
--------------------------------------------------------------------------------------

Εκδήλωση για την Γιορτή των Γραμμάτων


Την Παρασκευή 1 η Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σε συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου με το Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας επ' ευκαιρία της Γιορτής των Γραμμάτων.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμό από τον κ. Σάββα Ηλιοφώτου, Δήμαρχο Στροβόλου, τον κ. Σάββα Χριστοδουλίδη, Διευθυντή Δημοτικού Αγ. Μαρίνας Στροβόλου (Κ.Α) και την κα Στυλιάνα Παγιάση ,Μέλος του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας.
Ο κ. Ανδρέας Σοφοκλέους, Καθηγητής και Λογοτέχνης, μίλησε με θέμα: «Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών τα παλιά τα χρόνια».
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε τραγούδια ,απαγγελίες και σκετσάκια.

Τέλος ο κ. Δήμαρχος απένεμε τιμητικές πλακέτες σε τακτικούς αναγνώστες της Δ.Β.Ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια τόσο τα δικά του αλλά και των υπολοίπων βραβευθέντων στο Δήμο Στροβόλου και για το έργο που επιτελείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης έγιναν τα εγκαίνια έκθεσις παιδικού βιβλίου από τον κ. Δήμαρχο την οποία διοεργάνωσε ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Public.

Ονόματα τακτικών αναγνωστών που τιμήθηκαν στην εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου