Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Σαββατο 21 Απριλίου: Η Παγκύπρια Οργάνωση Προώθησης του Γραμματισμού γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου


Η  Παγκύπρια Οργάνωση  Προώθησης του Γραμματισμού γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με ένα ποιοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας και του Γραμματισμού.

Σάββατο 20 Απριλίου 2019 - 11 π.μ.-3 μ.μ. Πλατεία Φανερωμένης 

11 π.μ.- 11:30 π.μ.: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας Ε’ υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Κάλιας Πιτσιλλίδου.

 11:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.: «Ελάτε να γνωρίσετε το αξιολάτρευτο ντόντο!» Αφήγηση για παιδιά από τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό Μαρία Πιερή Στασίνου.

 11: 30 π.μ. -1 μ.μ.: Ζωντανές συνεντεύξεις από τη δημοσιογράφο Δόνα Καπαρτή με τους συγγραφείς Ανδρούλα Βασιλείου, Άννα Κουππάνου, Άκη Σπανούδη, Παναγιώτη Νικολαΐδη, Χρήστο Μιχάλαρο.

 12 μ.μ. - 1 μ.μ.: Κυνήγι  θησαυρού για παιδιά και ενήλικες με τη σύμβουλο μάθησης-εκπαιδεύτρια Κρύσταλ Jade Λεριού.
«Ζωγραφίζω για τον Γραμματισμό»: ομαδική κατασκευή πανό για παιδιά υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μαρίνας Βασιλειάδου.

1 μ.μ. - 2 μ.μ.:  Γλωσσικά παιχνίδια για νέους και ενήλικες με την Ομάδα του Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Εργαστήρι εικονογράφησης για παιδιά και νέους με τον εκπαιδευτικό, συγγραφέα και εικονογράφο Αντρέα Χατζηαθανασίου.

2 μ.μ. -3 μ.μ: Θεατρική δράση για παιδιά και νέους με εμψυχώτρια την ηθοποιό-εκπαιδευτικό Κατερίνα Σκουφάρη.
«Μίλα μου με στίχους»: διαδραστικό  εργαστήρι ποίησης για νέους και ενήλικες με την Κάλια Λοϊζίδου, σχολική ψυχολόγο-σύμβουλο καριέρας. 

11 π.μ.-3 μ.μ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ελάτε «Με ένα βιβλίο στο χέρι» και ανταλλάξτε δικά σας μεταχειρισμένα βιβλία  με άλλα από την Ανταλλακτική μας Βιβλιοθήκη.
Το πρόγραμμα θα κλείσει με χορευτικό πρόγραμμα από τον Λαογραφικό Όμιλο Λακατάμιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου