Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού πάει Παραλία!!!

Ο Δήμος Λεμεσού μετά την επιτυχημένη δράση της εκστρατείας «Η βιβλιοθήκη πάει παραλία» που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2015, ανακοινώνει τη λειτουργία της υπαίθριας βιβλιοθήκης για 2η συνεχόμενη χρονιά. Η υπαίθρια βιβλιοθήκη φέτος θα φιλοξενηθεί στο Blue cafe στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο Λεμεσού και θα λειτουργήσει από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουλίου 2016.

Έχοντας ως στόχο την καθιερωση του θεσμού της παραλιακής βιβλιοθήκης σαν ένα δυναμικό πολιτιστικό γεγονός στην πόλη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη επιστρέφει με νέα ανανεωμένη συλλογή και με το σύνθημα «Η βιβλιοθήκη πάει παραλία» καλεί όλους τους λάτρεις του βιβλίου να μετέχουν στη καλοκαιρινή της εξόρμηση.
Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 7 - 10 Ιουλίου από τις 10:00π.μ.-22:00μ.μ. Το αναγνωστικό κοινό μπορεί να τύχει εξυπηρέτησης με απλή επίδειξη πολιτικής ταυτότητας.


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού πάει παραλία και η ΚΕΒΕΠ, όπως πάντα αρωγός στις δράσεις των δημοτικών βιβλιοθηκών της Κύπρου την στηρίζει. Η ΚΕΒΕΠ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση που οργάνωσαν οι συνάδελφοι Βιβλιοθηκονόμοι με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον ρόλο των Βιβλιοθηκονόμων καθώς, και την προσπάθεια που καταβάλουν ως επαγγελματίες του χώρου για προώθηση της φιλαναγνωσίας και της χρήσης των βιβλιοθηκών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου