Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΒΕΠ


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Προσκαλείστε στη Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΚΕΒΕΠ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2009, στις 6:00 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, οδός Ξάνθης Ξενιέρου 53, 1015 Λευκωσία (εντός των τειχών).


Ημερήσια Διάταξη:

1. Απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ. - ενημέρωση για την δράση και μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης
2. Έκθεση ταμειακής κατάστασης
3. Ψηφοφορία για αλλαγές επί των Κανονισμών της Ένωσης (επισυνάπτεται σχετικό κείμενο) σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού της Ένωσης
4. Γενική συζήτηση
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού και το άρθρο 4 των Κανονισμών της Ένωσης.


Υποψηφιότητες για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την ημέρα της Γ.Ε.Σ. (28/1/2010), είτε στη Γραμματεία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, Λευκωσία μέχρι τις 12 το μεσημέρι, είτε στα μέλη του ΔΣ Ανδρέα Κ. Ανδρέου, Χρυσάνθη Σταύρου και Παναγιώτη Θεμιστοκλέους μέχρι και τις 5.30 μ.μ.

Η κατάθεση υποψηφιότητας γίνεται με γραπτή ιδιόχειρη αίτηση, στην οποία αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, το τηλέφωνο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (εάν υπάρχει) και ο χώρος εργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 3.2 των Κανονισμών της Ένωσης.

Νοείται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, οι οποίες μπορούν να τακτοποιηθούν μέχρι και τις 6 μ.μ. της ημέρας της Γ.Ε.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 3 των Κανονισμών της Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ψηφοφορία δι΄ αντιπροσώπου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, σύμφωνα με το άρθρο 4.7 των Κανονισμών της Ένωσης.

Για τυχόν διευκρινίσεις, καθώς και κατάθεση υποψηφιοτήτων, επικοινωνήστε με:
Ανδρέας Κ. Ανδρέου andreou.k.andreas@ucy.ac.cy
Παναγιώτης Θεμιστοκλέους themistocleous@ouc.ac.cy
Χρυσάνθη Σταύρου τηλ. 25002509 chrysanthi.stavrou@cut.ac.cy

Για τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων επικοινωνήστε με:
Δέσποινα Λάμπρου τηλ 22892082 despinal@ucy.ac.cy

Η μαζική παρουσία σας ως επαγγελματίες του κλάδου μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, τόσο για να εξασκήσετε τα εκλογικά σας δικαιώματα, όσο και για να εξαχθούν κατευθυντήριες γραμμές για το νέο Δ.Σ. μέσω της συζήτησης, καθώς και για να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα και οι προοπτικές του κλάδου μας.

Το Δ.Σ. της ΚΕΒΕΠ

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Egw en mporw na katalavw giati na mpoume ston kopo na erkoumasten na pshfizoumen afou en hdh kanonismeno to poios/a enna fkei...

pale enna katevoun 40 vivliothikonomoi pou to panepisthmio na fkaloun proedro, kamian 30arka pou to TePak na fkaloun antiproedro jai paei legontas.

--

Unknown είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Αν και δεν ψηφισα την προηγουμενη φορα ακουσα απο πολλους οτι εν ολα στημενα.
Το παν/μιο εν σιγουρο για προεδρια γιατι οι μισοι βιβλιοθηκονομοι της Κυπρου εν jι μεσα.Τωρα για αντιπροεδρο κτλ υπολογιζω τεπακ jαι καμιαν δημοσια.

Όπως jαι να χει η ψηφοφορια εν απλως τυπικη διαδικασια.

Στελλα.

Ανδρέας Καπανδρέου είπε...

@Neofytos – Stella (που είσαι το ίδιο πρόσωπο):

Πόσο εύκολο είναι να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, να τα μηδενίζεις όλα, να πυροβολείς τους πάντες ενώ στη πραγματικότητα δεν έχεις καν τα κότσια να πεις αυτά που θέλεις επώνυμα!

Όποιος θέλει πάντως να μάθει ποιοι θα εκλεγούν και με ποιο τρόπο θα εκλεγούν ας έρθει στη ΓΣ. Οι υποψηφιότητες μπορούν να τεθούν μέχρι την Πέμπτη στις 17.30 και είναι ανοικτές για όλους.

Όσοι δεν έχουν το θάρρος να είναι εκεί ή έστω για να αγωνιστούν να αλλάξουν κάτι το οποίο πιστεύουν ότι είναι λάθος ας μείνουν στη μιζέρια τους και ας συνεχίσουν να πυροβολούν όσους προσπαθούν από το πληκτρολόγιο τους…

Unknown είπε...

pothen os ta pothen anwnymos. to Neofytos en paratsoukli oxa ektos pou vivliothikonomos eisai jai mantis?
en pellares pou laleis oti eimasten to idio atomo apla xeroumen o enas ton allo jai prospathoumen na grapsoumen sto blog afou akoma llion enna theleis jai arithmo taftotitas na grapseis damesa.

jina pou egrapsamen en polloi pou ta laloun oi monon emeis.

Χρυσάνθη Σταύρου είπε...

Αγαπητοί Νεόφυτε και Στέλλα η ένωση είμαστε όλοι εμείς, αν δεν ερχόμαστε κοντά τότε χάσαμε το παιχνίδι, να την κλείσουμε όπως ήταν και πριν τρία χρόνια. Όσοι θέλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή πάμε και στις εκλογές και στις συνελεύσεις και βάζουμε υποψηφιότητα. Μπορείτε να αφιερώσετε κι εσείς λίγο από το χρόνο σας, να συμμετέχετε, να κάνετε και την κριτική σας για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου